Aktuellt

 

 

Aktuellt

 

Vi gillar trädgård, har du funderingar kring din egen? Boka in en tid så hjälper vi dig. Vi gör även hembesök och konsultationer. Det går också bra att snacka trädgård hos oss, ta med dig tomtritningen så sitter vi ned tillsamman i glashuset och planerar för din drömträdgård. Nebulosa Gård är omtalad för sin Inspirationsträdgård men många inspirerande detaljer.

 

Nebulosa Gårdsbutik

Här kan ni finna ro för både kropp och själ. Gårdsbutik i charmigt lantliga lokaler med inspiration efter säsong. På logen visas under sommaren fina utställningar. Förutom detta finns även växter till försäljning under hela den gröna säsongen.

 

Vi kan också stolt säga att vi är först i Sverige med att lansera det engelska varumärket Kadai, grillar och tillbehör i återvunnen metall.

 

Öppettider: onsdag - fredag 11-17 lördag 11-15 Obs midsommarhelgen Stängt!

 

Boka in i kalendern redan nu:

 

21:a augusti Sommarkväll på Nebulosa Gård. Musikquiz och underhållning med Kenneth Tjernström och kvällens hemliga gäst. Musikentré, filt och kaffe med dopp 100 kr. Tid kl: 19-21

 

26:e juli Sommarkväll på Nebulosa Gård. Musikquiz och underhållning med Kenneth Tjernström och kvällens hemliga gäst. Musikentré, filt och kaffe med dopp 100 kr. Tid kl: 19-21

 

21 juli Duo Estrad - Twilight Time på Logen - kvällsskymning på logen. Välkomna till en vintageafton med dansanta toner på logen kl: 19-21:30. Entré 100 kr. I pausen kommer det att finnas varm korv med bröd, förfriskningar och fika till försäljning.

 

12 juli Duo Estrad - Visor & Skillingtryck. Klockan 17:30-19:30 får ni vara med i en stämningsfull stund med "storytelling"i toner med svallande känslor i drama och kärlek. Entré 100 kr. Fika kommer att finnas till försäljning i Café Bagarstugan.

 

2-5 juli Filmkollo för barn 9-12 år. Här får barnen vara med från idé till förverkligande. Den färdiga filmen visas under Vernissagekvällen den 5 juli kl: 18. OBS FULLT!

 

1 juli Tusen Trädgårdar. Kom och inspireras av trädgård, andas trädgård och njut av vackra trädgårdsprydnader.

Öppet kl: 10-17 och hembakat serveras under dagen i Café Bagarstugan

 

26 juni Sommarkväll på Nebulosa Gård. Musikquiz och underhållning med Kenneth Tjernström och kvällens hemliga gäst. Musikentré, filt och kaffe med dopp 100 kr. Tid kl: 19-21

 

15 juni Sommarlov och jordgubbstårta. Vi firar in sommarlovet med alla barn ochbjuder in till en härlig stund med fika i trädgården, picknick filtar finns att låna.

 

19-20 maj Lions Konstrunda med 13 närvarande konstnärer på Nebulosa Gård.

 

Mycket mer är i planerings stadiet, så titta in här med jämna mellanrum för att hålla dig uppdaterad :)

 

 

 

 

2017 hade vi mycket kul för oss:

 

18-19/11 kl: 12-16 Här är Julbazaren du inte vill missa. Kom och upplev en förtrollande jul på Nebulosa Gård

 

27/9 Musik & Mat i glashuset Musikalisk underhållning med Duo Estrad. Medelhavsinspirerad mat, värmande lyktor och fladdrande ljus. Endast förköp gäller så boka plats. Pris 195 kronor.

 

3/9 Vernissage Lena Backman visar målningar i blandteknik och konsthantverk. Utställningen pågår t.o.m 14 oktober.

 

4/8 Musik på logen "Reparture" Obs förköp av biljett gäller och pris 60 kr. Under kvällen serveras något lättare ätbart till självkostnadspris. Spelningen börjar kl. 20 insläpp från 19:30

 

2/8 Kl. 19-21 Vernissage Annkatrine Karlstrand visar vacker och unik keramik. Utställningen pågår hela augusti månad.

 

15/7 Picknick bröllop kl 15:30 Kom som du är och ta del i ett annorlunda sommarbröllop. Medtag egen picknick korg och filt. Dela dagen och glädjen med oss / Susanne & Lennart

 

2/7 Kl. 11 Sommargudstjänst i det fria, vid sämre väder flyttar vi in på logen. Medverkande präst Susanne Öhlen från Sköns församling. Samt Vernissage av ny utställning på logen, konstnären Lena Sellstedt. Utställningen pågår 2-29/7

 

30/6 Musik på logen "Jetbone" Obs förköp av biljett gäller och pris 100 kr. Under kvällen serveras något lättare ätbart till självkostnadspris.

 

28/6 Motorklubben Sundsvalls Motorveteraner rullar i kortege in på gården kl. 19:30

Foto utställning på logen av Peter "Pecka" Öberg. Cafét öppet

 

3-30/6 Utställning på logen, fotograferna L-E Löfman och Tomas Alm.

 

20-21/5 Konstrundan med 12 stycken medverkande konstnärer och hantverkare. Cafét öppet under helgen

 

15/4 Tunnbrödsbakning i den gamla bagarstugan. Obs FULLT

 

13/5 Musik kväll på logen med Piteå bandet Northern Indians. Obs föranmälan

 

8-9/4 Påskinspiration på logen med MaNi Inspiration. Kom, inspireras och dekorera. Obs föranmälan

 

8/4 Seans- kväll med Jessica Landgren från Östersund. Obs föranmälan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vårt presentkort är en utmärkt present till den som har allt. Eller när det är svårt att inte kunna bestämma sig för vad man ska ge. En perfekt gå-bort-present inför en högtid eller födelsedag.

 

Ett flexibelt alternativ som kan användas i alla våra tre verksamheter under Arnfridsson. Det är enkelt och presentkortet fungerar precis som ett vanligt presentkort.